Zonnebanken

Relaxen

Zonnebanken

Lekker in je vel met vitamine D!
Zonneschijn is een goede opkikker. In de zomer adviseren wij de comfortabele ligbedden in onze prachtige landschapstuin. In de winter kan een dosis vitamine D net een steuntje in de rug zijn om lekker in je vel te blijven zitten. Maak dan gebruik van onze verantwoorde zonnebanken. Sauna Swoll beschikt over Ergoline snelbruiners, waarvan je de gezichtsbruiner en de ventilatoren zelf kunt instellen.

Onze zonnebanken zijn voorzien van speciale Rainbow lampen. Deze genereren 4 soorting licht, met elk een ander effect op lichaam en geest.

  • groen licht verzacht en regenereert de huid en zorgt voor verlichting van pigment- en ouderdomsvlekken. 
  • Rood licht zorgt voor een balancerend en verstevigend effect. Het bevorderd de bloedsomloop en stimuleert de productie van collageen. 
  • Blauw licht vitaliseert het uiterlijk van de huid en heeft een antibacterieel en ontstekingsremmend effect. Daarnaast stimuleert dit licht de zuurstofbalans. 
  • Geel licht heeft een beetje van alles en stimuleert met name de vitamine D-productie. 


Daarnaast zijn deze verschillende soorten licht te vergelijken met kleurensauna's en het effect hiervan op onze geest. Blauw licht zorgt voor positieve energie en staat voor harmonie en tevredenheid. Groen licht wordt ook wel het "wellnesslicht" genoemd en staat voor kalmerend en ontspannend. Rood licht, of beautylicht, staat voor energie en vitaliteit. Tot slot staat geel licht voor het plezier van de zon en brengt vreugde en geluksgevoelens. 

Ben je een echte zonaanbidder? Vraag naar onze zonnebankkaart bij de receptie. Ook is het mogelijk om, zonder dat je gebruik maakt van onze sauna faciliteiten, van onze snelbruiners te genieten.  


Prijzen

8 minuten  €8,50  
10 minuten €10,50  
12 minuten  €12,50  
Zonnebankkaart 10 x 8 minuten                             €65,00  
Zonnebankkaart 10 x 10 minuten €70,00  
Zonnebankkaart 10 x 12 minuten €80,00  

Bovenstaande prijzen gelden vanaf 1 januari t/m 31 december 2019. Zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden