Zonnebanken

Relaxen

Zonnebanken

Lekker in uw vel met vitamine D!
Een goede opkikker is zonneschijn. In de zomer adviseren wij de comfortabele ligbedden in onze prachtige landschapstuin. In de winter kan een dosis vitamine D net een steuntje in de rug zijn om lekker in je vel te blijven zitten. Maak dan gebruik van onze verantwoorde zonnebanken. Sauna Swoll beschikt over Ergoline snelbruiners, waarvan je de gezichtsbruiner en de ventilatoren zelf kunt instellen.

Alleen licht dat op een speciale golflengte schijnt bereikt de diepere lagen van de huid, kan de zuurstof voorziening van de huid bevorderen en zo de bruining met UV-licht intensiveren. OxyTan x-TANsive bruiningslampen produceren UV-energie met precies dat lichtbereik wat nodig is om het zuurstofgehalte van de huid te verrijken. Daarnaast ondersteunen deze lampen de productie van collageen en de elasticiteit van de huid. Ze verbeteren de vochtgehalte van de huid en vertragen de werking van vrije radikalen. 

Ben je een echte zonaanbidder? Vraag naar onze zonnebankkaart bij de receptie. Ook is het mogelijk om, zonder dat je gebruik maakt van onze sauna faciliteiten, van onze snelbruiners te genieten.  


Prijzen

8 minuten  €8,50  
10 minuten €10,50  
12 minuten  €12,50  
Zonnebankkaart 10 x 8 minuten                             €65,00  
Zonnebankkaart 10 x 10 minuten €70,00  
Zonnebankkaart 10 x 12 minuten €80,00  

Bovenstaande prijzen gelden vanaf 1 januari t/m 31 december 2019. Zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden