Ons nieuws

19 maart 2018, behandeling 
Nu het weer steeds een klein beetje mooier wordt, kunnen wij niet achterblijven. Vanaf 2 april hebben wij daarom weer een schoonheidsspecialiste. Deze alleskunner op gebied van beauty heet Debby. Zij heeft een heel scala aan beautybehandelingen voor jullie bedacht. Nieuwsgierig geworden? Klik hier! 
Lees verder
14 december 2017, 
Na een jaar van hard werken zijn wij erachter gekomen dat  je, als verschaffer van rust, zelf ook een beetje rust nodig hebt. Daarom gaan wij zondag 17 december een uurtje eerder dicht. In plaats van 21.00 uur, sluiten de deuren om 20.00 uur.  Wij hopen op uw begrip! 
Lees verder
8 november 2017, sauna 
Wij vinden luisteren naar onze gasten erg belangrijk en zijn daarom ook altijd benieuwd wat u vindt en hoe wij onze prachtige sauna daarop het best kunnen laten aansluiten!  Dit luisterend oor heeft ditmaal gezorgd voor een verandering in onze openingstijden en tarieven in de avond.  Vanaf december gaat ons avondtarief in om 17:00 uur voor maar €18,50!  Zo wordt het nog toegankelijker en leuker om 's avonds ons gezelligheid te brengen en te genieten van de unieke "avondsfeer" van Sauna Swoll. Graag tot snel! 
Lees verder
31 oktober 2017, 
Verkeersupdate N35 Wie regelmatig een saunabezoekje brengt, ziet dat de verbreding van de N35 al aardig opschiet! Van de 2x2 banen zijn er al 2 zo goed als af. Om de andere 2 zonder verkeershinder aan te leggen, wordt de verkeerssituatie binnenkort gewijzigd. Deze situatie blijft zo tot de definitieve opening van de nieuwe N35. Wat gaat er veranderen? Verkeer vanuit Zwolle gaat alvast over één van de nieuwe rijstroken en kan er bij afslag Sauna Swoll af. Verkeer vanuit Heino/Raalte blijft – met een kleine omleiding – gewoon op de oude rijstrook en kan vervolgens ter hoogte van Wijthmen het nieuwe...
Lees verder
30 oktober 2017, 
Heeft de najaarsdip u te pakken?  Bij onze schoonheidsspecialiste Patricia kunt u terecht voor epileren en harsen van gezichts- en lichaamsbeharing, verven van wimpers en wenkbrauwen en nog veel meer! Goed te combineren met een dagje sauna, maar ook voor alleen een schoonheidsbehandeling kunt u een afspraak maken. Onze schoonheidsspecialiste werkt met het merk Extenso, deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en zijn rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen. De producten bevatten geen overbodige geurstoffen, kleurstoffen en parabenen en worden niet op dieren getest.
Lees verder
10 oktober 2017, sauna faciliteiten actie 
De winter staat weer voor de deur, de dagen worden grauwer, kouder en donkerder.. Hoog tijd voor een nieuwe opgietdag!  Na conclaaf met ons opgietteam is zondag 29 oktober uitgekozen.  We zijn druk bezig met het bedenken van thema's en andere leuke acties! Een klein tipje van de sluier kunnen we al lichten: er komen weer opgietworkshops!! Deze worden verloot via onze Facebookpagina.  Hou ons in de gaten en graag tot 29 oktober! 
Lees verder
21 september 2017, actie 
Om samen met jou 45 jaar wellness te vieren, kan het niet anders dan dat we je ook op 27 september – zoals we gewend zijn – in de watten leggen. Kom je op deze dag bij ons ontspannen? Je krijgt maar liefst 45% korting op de dag-/entreeprijs! En een kopje koffie? Cadeautje van ons, want wie jarig is trakteert! Het kopje mag je uiteraard meenemen naar huis, dan heb je ook daar een volle bak tijd voor jezelf! Speciaal voor jou verzorgen wij op deze dag extra opgietsessies! Kom je hier ook van genieten op 27 september? 
Lees verder
29 augustus 2017, 
In memoriam In dierbare, liefdevolle en bovendien dankbare herinnering Tijdens de voorbereiding op ons 45-jarig bestaan hebben we, intens verdrietig, afscheid moeten nemen van onze vader, schoonvader en opa Gerrit Bredenhoff. Gerrit zou 80 jaar zijn geworden op 27 september aanstaande. Hij was, zoals eerder vermeld, letterlijk de vader van onze huidige sauna. We hebben daarom besloten om van zijn geboortedag, onze jubileumdag te maken. Zo wordt deze treurige dag, een dag van gezellig samenzijn met onze gasten. Een dag van genieten, vieren en beleven. Een dag om te gedenken! Het leven en het succes van Gerrit Bredenhoff Als groenteman begon hij, samen met zijn...
Lees verder
 Vorige 
1