Ons nieuws

10 mei 2019, sauna 
Rijkswaterstaat heeft besloten om langs de N35 o.a. de bermen te maaien en defecte verlichting te vervangen (altijd goed). Dit doen zij tussen hectometerpaal 8.5 (Koelmansstraat, Dalfsen) en hectometerpaal 19.2 (Burgermeerster Zuidwijklaan, Raalte). Deze werkzaamheden vinden plaats van: vrijdag 10 mei 20:00 uur tot zaterdag 11 mei 06:00 uur vrijdag 17 mei 20:00 uur tot zaterdag 18 mei 06:00 uur Wij blijven natuurlijk gewoon bereikbaar, maar houd er rekening mee dat je wordt omgeleid.
Lees verder
2 mei 2019, korting actie 
In de maanden mei, juni en juli is onze 2-maandenkaart in de aanbieding! Met dit abonnement kun je 2 maanden lang onbeperkt naar de sauna voor €200,-! De looptijd van het abonnement gaat in op het moment van aanschaf en het abonnement is persoonsgebonden.  Zo kun je optimaal genieten van de zomermaanden! Sommige mensen gaan uitgebreid op dure vakanties naar verre landen, maar je kunt op deze manier natuurlijk ook een mini-vakantie nemen bij ons! Stel je voor: lekker luieren op een ligbed, terwijl wij je drankjes brengen en als je even toe bent aan verfrissing neem je een lekkere plons in het zwembad. Klinkt...
Lees verder
25 april 2019, sauna 
Onze opgiethelden en "patriotten" Daniël en Cor hebben in het kader van Koningsdag een speciale Hollandse opgieting voor jullie in petto! Deze krijg je vrijdag 26 april om 21:30 uur van hen cadeau, leuk hè? PS. we zijn met Koningsdag (27 april) gesloten.
Lees verder
17 april 2019, sauna korting 
18 t/m 20 april is ons buitenzwembad wegens onderhoud gesloten 👷‍♂️. Het zwembad krijgt namelijk een nieuwe coating. Zo kan iedereen weer na de paasdagen genieten van een mooi buitenzwembad! We hebben dit expres rond Pasen gepland, omdat we dan zijn gesloten. We hopen op deze manier iedereen zo weinig mogelijk tot last te zijn! Als compensatie voor het ongemak kan iedereen van 18 t/m 20 april voor €20,- de hele dag genieten van de sauna 😊.  Update: het buitenzwembad is vanaf 18 april weer open!! 
Lees verder
12 april 2019, korting 
Nieuwe trend? We zien een kleine trend opkomen binnen saunaland. Steeds meer zien we de constructie dat je kan betalen per uur voor een saunabezoek. Klein vraagje: wat vinden jullie hiervan? Laat het ons weten via Facbook:  geef je mening!
Lees verder
27 maart 2019, actie 
1 april is één van onze opgiethelden jarig! Om dat te vieren heeft hij wat leuks voor jullie in petto. Hij verzorgt namelijk die dag extra speciale opgietingen: - om 18:30 uur een scrub-opgieting (een primeur!) - om 20:00 uur een gewone opgieting met iets extra's  - om 21:30 uur een banja-opgieting in onze Russische Banja. Cadeautip: een felicitatie en genieten van zijn opgietingen 😁! Als extra cadeautje krijgen jullie van ons een avondentree voor €15,- euro. Deze is alleen geldig om maandag 1 april (geen grapje). Deze moet je alleen wel reserveren. Dit kan door hier te klikken. 
Lees verder
2 januari 2019, actie 
Iedereen bedankt voor de gezelligheid tijdens de nieuwjaarsduik! Vergeet niet je oorkonde in te lijsten en je muts nog een maandje op de houden! 
Lees verder
17 november 2018, korting sauna 
Een klein voorproefje van wat komende maand in het verschiet ligt: wij hebben in december onze 10-badenkaart weer in de aanbieding! Voor welke prijs en tot wanneer deze actie loopt, houden wij nog even voor onszelf. Houd daarom goed onze Social-kanalen, nieuwsbrief en website in de gaten! 
Lees verder
 Vorige 
1