Ons nieuws

21 juni 2019, sauna behandelingen 
Morgen is de langste dag van het jaar! Leuk weetje: dit is omdat de zon niet in een perfecte cirkel om de aarde draait. Wij gaan lekker van deze gelegenheid gebruikmaken om een extra midzomer opgieting te verzorgen 😀! Deze vindt 21 juni om 21:30 uur plaats, mooi meegenomen toch?
Lees verder
9 juni 2019, sauna 
Misschien dat je het al weet, maar wij zijn tijdens Pinksteren gesloten. Het is voor verschaffers van rust en ontspanning belangrijk om hiervan ook voldoende te krijgen. Dit jaar vallen de pinksterdagen op zondag 9 en maandag 10 juni. Na deze dagen is het weer even gebeurd met de aangepaste openingsdagen. De eerstvolgende dag dat wij gesloten zijn, is de dag voor kerst. Eerst nog even genieten van de zomer! 
Lees verder
28 mei 2019, sauna 
Aankomende donderdag is het weer Hemelvaart. Als verschaffers van rust en ontspanning, hebben wij dit zo nu en dan ook nodig. Daarom zijn we 30 mei gesloten. Hopelijk mogen wij jullie op een andere dag weer ontvangen! 
Lees verder
10 mei 2019, sauna 
Rijkswaterstaat heeft besloten om langs de N35 o.a. de bermen te maaien en defecte verlichting te vervangen (altijd goed). Dit doen zij tussen hectometerpaal 8.5 (Koelmansstraat, Dalfsen) en hectometerpaal 19.2 (Burgermeerster Zuidwijklaan, Raalte). Deze werkzaamheden vinden plaats van: vrijdag 10 mei 20:00 uur tot zaterdag 11 mei 06:00 uur vrijdag 17 mei 20:00 uur tot zaterdag 18 mei 06:00 uur Wij blijven natuurlijk gewoon bereikbaar, maar houd er rekening mee dat je wordt omgeleid.
Lees verder
2 mei 2019, korting actie 
In de maanden mei, juni en juli is onze 2-maandenkaart in de aanbieding! Met dit abonnement kun je 2 maanden lang onbeperkt naar de sauna voor €200,-! De looptijd van het abonnement gaat in op het moment van aanschaf en het abonnement is persoonsgebonden.  Zo kun je optimaal genieten van de zomermaanden! Sommige mensen gaan uitgebreid op dure vakanties naar verre landen, maar je kunt op deze manier natuurlijk ook een mini-vakantie nemen bij ons! Stel je voor: lekker luieren op een ligbed, terwijl wij je drankjes brengen en als je even toe bent aan verfrissing neem je een lekkere plons in het zwembad. Klinkt...
Lees verder
25 april 2019, sauna 
Onze opgiethelden en "patriotten" Daniël en Cor hebben in het kader van Koningsdag een speciale Hollandse opgieting voor jullie in petto! Deze krijg je vrijdag 26 april om 21:30 uur van hen cadeau, leuk hè? PS. we zijn met Koningsdag (27 april) gesloten.
Lees verder
17 april 2019, korting sauna 
18 t/m 20 april is ons buitenzwembad wegens onderhoud gesloten 👷‍♂️. Het zwembad krijgt namelijk een nieuwe coating. Zo kan iedereen weer na de paasdagen genieten van een mooi buitenzwembad! We hebben dit expres rond Pasen gepland, omdat we dan zijn gesloten. We hopen op deze manier iedereen zo weinig mogelijk tot last te zijn! Als compensatie voor het ongemak kan iedereen van 18 t/m 20 april voor €20,- de hele dag genieten van de sauna 😊.  Update: het buitenzwembad is vanaf 18 april weer open!! 
Lees verder
12 april 2019, korting 
Nieuwe trend? We zien een kleine trend opkomen binnen saunaland. Steeds meer zien we de constructie dat je kan betalen per uur voor een saunabezoek. Klein vraagje: wat vinden jullie hiervan? Laat het ons weten via Facbook:  geef je mening!
Lees verder
 Vorige 
1