Ons nieuws

18 juni 2018, sauna 
In verband met wegwerkzaamheden is de N35 22 (vanaf 21.00 uur), 23 en 24 juni afgesloten. Heijmans heeft voor iedereen die deze data naar de sauna wil komen een omleiding bedacht. Voor een uitgebreide toelichting en routes klik hier. 
Lees verder
11 juni 2018, korting 
Wij hebben vernomen dat veel van jullie niet op de hoogte zijn dat wij zijn gestop met onze Profit-Gym-korting. Daarom willen wij dat via deze weg nog een keer extra onder de aandacht brengen. Als alternatief hebben wij iedere maand leuke kortingen en acties via onze nieuwsbrief. Om je in te schrijven, klik hier!   
Lees verder
23 mei 2018, 
Wij hebben de opgietdag van 27 mei verzet naar 10 juni. De weerberichten zijn voor 27 te goed voor een opgietdag (tja.. dat kan ook nog). Het is niet verantwoord om die dag een opgietdag te organiseren zonder dat dit gezondheidsrisico's met zich meebrengt. Heel erg bedankt voor jullie begrip! 
Lees verder
19 mei 2018, sauna 
Morgen en overmorgen is het 1e en 2e pinksterdag. Uitstekende tijd voor ons om even een lekker dagje vrij te pakken en de batterij weer op te laden. Zo kunnen wij jullie volgende week weer fris van dienst zijn! Let op dat je niet voor een dichte deur komt te staan. 
Lees verder
8 mei 2018, sauna 
In verband met Hemelvaart zijn wij aankomende donderdag (10 mei) gesloten. Let hierop en kom niet voor een dichte deur te staan. Volgens onze opgieter Erik heeft dit niet te maken met Hemelvaart, maar het feit dat wij branden van nieuwsgierigheid om erachter te komen wat Waylon gaat doen op het Eurovisie Songfestival ;)
Lees verder
19 maart 2018, behandeling 
Nu het weer steeds een klein beetje mooier wordt, kunnen wij niet achterblijven. Vanaf 2 april hebben wij daarom weer een schoonheidsspecialiste. Deze alleskunner op gebied van beauty heet Debby. Zij heeft een heel scala aan beautybehandelingen voor jullie bedacht. Nieuwsgierig geworden? Klik hier! 
Lees verder
14 december 2017, 
Na een jaar van hard werken zijn wij erachter gekomen dat  je, als verschaffer van rust, zelf ook een beetje rust nodig hebt. Daarom gaan wij zondag 17 december een uurtje eerder dicht. In plaats van 21.00 uur, sluiten de deuren om 20.00 uur.  Wij hopen op uw begrip! 
Lees verder
8 november 2017, sauna 
Wij vinden luisteren naar onze gasten erg belangrijk en zijn daarom ook altijd benieuwd wat u vindt en hoe wij onze prachtige sauna daarop het best kunnen laten aansluiten!  Dit luisterend oor heeft ditmaal gezorgd voor een verandering in onze openingstijden en tarieven in de avond.  Vanaf december gaat ons avondtarief in om 17:00 uur voor maar €18,50!  Zo wordt het nog toegankelijker en leuker om 's avonds ons gezelligheid te brengen en te genieten van de unieke "avondsfeer" van Sauna Swoll. Graag tot snel! 
Lees verder
 Vorige 
1