Ons nieuws

31 januari 2019, sauna 
Wij zijn op zoek naar een schoonmaak-topper die graag in een gezellig team wil werken. Eind februari komt er namelijk een leuke vacature in de schoonmaak vrij. Je werkt op maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot maximaal 11:30 en om de week op zaterdag van 09:30 tot maximaal 11:30 in de schoonmaak van onze mooie sauna. Lijkt je dit wat en wil je meer informatie? Kijk dan op onze vacature-pagina (meer weten --> vacatures) voor meer informatie en solliciteer op deze functie! Wellicht nodigen wij jou uit voor een gesprek en heb jij op korte termijn een leuke baan.
Lees verder
2 januari 2019, actie 
Iedereen bedankt voor de gezelligheid tijdens de nieuwjaarsduik! Vergeet niet je oorkonde in te lijsten en je muts nog een maandje op de houden! 
Lees verder
17 november 2018, sauna korting 
Een klein voorproefje van wat komende maand in het verschiet ligt: wij hebben in december onze 10-badenkaart weer in de aanbieding! Voor welke prijs en tot wanneer deze actie loopt, houden wij nog even voor onszelf. Houd daarom goed onze Social-kanalen, nieuwsbrief en website in de gaten! 
Lees verder
3 oktober 2018, sauna 
Wij zijn op zoek naar horeca-toppers die graag in de weekenden willen werken. Naar ons idee een ideaal studenten bij-baantje! Ben of ken jij een student(e) die graag wat wil bijverdienen in de weekenden (en af en toe een doordeweekse avond) in een leuke omgeving en gezellig team? Kijk dan op onze vacature-pagina (meer weten --> vacatures) voor meer informatie en solliciteer op deze functie! Wellicht nodigen wij jou uit voor een gesprek en heb jij op korte termijn een leuke bijbaan.
Lees verder
15 september 2018, sauna behandeling 
Onze saunameester Daniël is 5 oktober jarig en je weet... wie jarig is trakteert! Daarom verzorgd hij die dag extra opgietingen met een speciaal tintje! Hij heeft namelijk verschillende thema's voor bedacht. Zie het als een "mini-opgietdag". De thema's zijn (voor nu) nog even een verassing! 
Lees verder
9 september 2018, sauna 
Wij zoeken nog extra handen om ons te helpen Sauna Swoll netjes en schoon te houden! Ben jij of ken jij iemand die eigenhandig ervoor kan zorgen dat onze gasten iedere dag kunnen genieten van een schone sauna? Kijk gauw onder meer weten > vacatures! 
Lees verder
13 augustus 2018, 
Nu de nieuwe N35 al een tijdje in gebruik is, valt het ons op dat de afrit naar ons vaak gemist wordt. Om ons te bereiken moet je afslag Wijthmen/Dalfsen hebben. Veel navigatiesystemen gebruiken oudere kaarten. Onze tip is daarom: hou de navigatie op je telefoon aan, deze is nagenoeg altijd up-to-date! Wij wensen iedereen een voorspoedige reis :). 
Lees verder
18 juni 2018, sauna 
In verband met wegwerkzaamheden is de N35 22 (vanaf 21.00 uur), 23 en 24 juni afgesloten. Heijmans heeft voor iedereen die deze data naar de sauna wil komen een omleiding bedacht. Voor een uitgebreide toelichting en routes klik hier. 
Lees verder
 Vorige 
1