Ons nieuws

3 oktober 2018, sauna 
Wij zijn op zoek naar horeca-toppers die graag in de weekenden willen werken. Naar ons idee een ideaal studenten bij-baantje! Ben of ken jij een student(e) die graag wat wil bijverdienen in de weekenden (en af en toe een doordeweekse avond) in een leuke omgeving en gezellig team? Kijk dan op onze vacature-pagina (meer weten --> vacatures) voor meer informatie en solliciteer op deze functie! Wellicht nodigen wij jou uit voor een gesprek en heb jij op korte termijn een leuke bijbaan.
Lees verder
15 september 2018, sauna behandeling 
Onze saunameester Daniël is 5 oktober jarig en je weet... wie jarig is trakteert! Daarom verzorgd hij die dag extra opgietingen met een speciaal tintje! Hij heeft namelijk verschillende thema's voor bedacht. Zie het als een "mini-opgietdag". De thema's zijn (voor nu) nog even een verassing! 
Lees verder
9 september 2018, sauna 
Wij zoeken nog extra handen om ons te helpen Sauna Swoll netjes en schoon te houden! Ben jij of ken jij iemand die eigenhandig ervoor kan zorgen dat onze gasten iedere dag kunnen genieten van een schone sauna? Kijk gauw onder meer weten > vacatures! 
Lees verder
13 augustus 2018, 
Nu de nieuwe N35 al een tijdje in gebruik is, valt het ons op dat de afrit naar ons vaak gemist wordt. Om ons te bereiken moet je afslag Wijthmen/Dalfsen hebben. Veel navigatiesystemen gebruiken oudere kaarten. Onze tip is daarom: hou de navigatie op je telefoon aan, deze is nagenoeg altijd up-to-date! Wij wensen iedereen een voorspoedige reis :). 
Lees verder
18 juni 2018, sauna 
In verband met wegwerkzaamheden is de N35 22 (vanaf 21.00 uur), 23 en 24 juni afgesloten. Heijmans heeft voor iedereen die deze data naar de sauna wil komen een omleiding bedacht. Voor een uitgebreide toelichting en routes klik hier. 
Lees verder
11 juni 2018, korting 
Wij hebben vernomen dat veel van jullie niet op de hoogte zijn dat wij zijn gestop met onze Profit-Gym-korting. Daarom willen wij dat via deze weg nog een keer extra onder de aandacht brengen. Als alternatief hebben wij iedere maand leuke kortingen en acties via onze nieuwsbrief. Om je in te schrijven, klik hier!   
Lees verder
23 mei 2018, 
Wij hebben de opgietdag van 27 mei verzet naar 10 juni. De weerberichten zijn voor 27 te goed voor een opgietdag (tja.. dat kan ook nog). Het is niet verantwoord om die dag een opgietdag te organiseren zonder dat dit gezondheidsrisico's met zich meebrengt. Heel erg bedankt voor jullie begrip! 
Lees verder
19 mei 2018, sauna 
Morgen en overmorgen is het 1e en 2e pinksterdag. Uitstekende tijd voor ons om even een lekker dagje vrij te pakken en de batterij weer op te laden. Zo kunnen wij jullie volgende week weer fris van dienst zijn! Let op dat je niet voor een dichte deur komt te staan. 
Lees verder
 Vorige 
1