Ons nieuws

8 september 2019, behandelingen actie korting behandeling 
Wij hebben zondag 8 september weer een opgietdag! Als je een opgietdag van ons nog nooit hebt meegemaakt is het zeker een keer een aanrader! Tijdens onze opgietdagen pakt ons opgietteam groots uit om je een onvergetelijke opgiet-ervaring te bezorgen. De dag wordt gevuld met een relaxte sfeer, veel opgietingen en ongedwongen gezelligheid! Speciaal voor deze dag hebben wij een leuke korting! Via deze link kan je de hele dag genieten van de sauna en alle opgietingen voor €19,95: klik hier!
Lees verder
30 juli 2019, yoga 
Dat we allemaal vakantie vieren, geldt natuurlijk ook voor onze collega's. Onze yoga-docente Ingemarie is daarom de aankomende 3 weken niet beschikbaar voor yogalessen. Concreet houdt dit in dat de lessen van 1 augustus, 8 augustus en 15 augustus komen te vervallen. Ingemarie hoopt jullie 22 augustus weer helemaal fris en uitgerust van haar vakantie te mogen ontvangen! 
Lees verder
21 juni 2019, sauna behandelingen 
Morgen is de langste dag van het jaar! Leuk weetje: dit is omdat de zon niet in een perfecte cirkel om de aarde draait. Wij gaan lekker van deze gelegenheid gebruikmaken om een extra midzomer opgieting te verzorgen 😀! Deze vindt 21 juni om 21:30 uur plaats, mooi meegenomen toch?
Lees verder
9 juni 2019, sauna 
Misschien dat je het al weet, maar wij zijn tijdens Pinksteren gesloten. Het is voor verschaffers van rust en ontspanning belangrijk om hiervan ook voldoende te krijgen. Dit jaar vallen de pinksterdagen op zondag 9 en maandag 10 juni. Na deze dagen is het weer even gebeurd met de aangepaste openingsdagen. De eerstvolgende dag dat wij gesloten zijn, is de dag voor kerst. Eerst nog even genieten van de zomer! 
Lees verder
28 mei 2019, sauna 
Aankomende donderdag is het weer Hemelvaart. Als verschaffers van rust en ontspanning, hebben wij dit zo nu en dan ook nodig. Daarom zijn we 30 mei gesloten. Hopelijk mogen wij jullie op een andere dag weer ontvangen! 
Lees verder
10 mei 2019, sauna 
Rijkswaterstaat heeft besloten om langs de N35 o.a. de bermen te maaien en defecte verlichting te vervangen (altijd goed). Dit doen zij tussen hectometerpaal 8.5 (Koelmansstraat, Dalfsen) en hectometerpaal 19.2 (Burgermeerster Zuidwijklaan, Raalte). Deze werkzaamheden vinden plaats van: vrijdag 10 mei 20:00 uur tot zaterdag 11 mei 06:00 uur vrijdag 17 mei 20:00 uur tot zaterdag 18 mei 06:00 uur Wij blijven natuurlijk gewoon bereikbaar, maar houd er rekening mee dat je wordt omgeleid.
Lees verder
2 mei 2019, korting actie 
In de maanden mei, juni en juli is onze 2-maandenkaart in de aanbieding! Met dit abonnement kun je 2 maanden lang onbeperkt naar de sauna voor €200,-! De looptijd van het abonnement gaat in op het moment van aanschaf en het abonnement is persoonsgebonden.  Zo kun je optimaal genieten van de zomermaanden! Sommige mensen gaan uitgebreid op dure vakanties naar verre landen, maar je kunt op deze manier natuurlijk ook een mini-vakantie nemen bij ons! Stel je voor: lekker luieren op een ligbed, terwijl wij je drankjes brengen en als je even toe bent aan verfrissing neem je een lekkere plons in het zwembad. Klinkt...
Lees verder
25 april 2019, sauna 
Onze opgiethelden en "patriotten" Daniël en Cor hebben in het kader van Koningsdag een speciale Hollandse opgieting voor jullie in petto! Deze krijg je vrijdag 26 april om 21:30 uur van hen cadeau, leuk hè? PS. we zijn met Koningsdag (27 april) gesloten.
Lees verder
 Vorige 
1