Wegwerkzaamheden N35

Wie regelmatig een saunabezoekje brengt, ziet dat de verbreding van de N35 al aardig opschiet! Van de 2x2 banen zijn er al 2 zo goed als af. Om de andere 2 zonder verkeershinder aan te leggen, wordt de verkeerssituatie binnenkort gewijzigd. Deze situatie blijft zo tot de definitieve opening van de nieuwe N35. Kijk op de foto's hierboven hoe het precies zit voor de heen- en terugweg! 


Wat gaat er veranderen? Verkeer vanuit Zwolle gaat alvast over één van de nieuwe rijstroken en kan er bij afslag Sauna Swoll af. Verkeer vanuit Heino/Raalte blijft – met een kleine omleiding – gewoon op de oude rijstrook en kan vervolgens ter hoogte van Wijthmen het nieuwe tracé op. Uiteraard wordt alles duidelijk met borden aangegeven.

Op de fiets naar Sauna Swoll? Fietsers vanuit Zwolle kunnen het nieuwe fietspad langs de rode route volgen. Fietsers vanuit Heino/Wijthmen/Dalfsen kunnen de Paralelweg volgen langs de blauwe route tot aan de fietstunnel ter hoogte van de Oude weg. Daar de tunnel onderdoor en dan linksaf weer het fietspad langs de rode route volgen.