Vacature vakantiemedewerker sauna (m/v)

Vakantiemedewerker sauna (m/v) gezocht om ons team te versterken!
Ter versterking van ons gezellige team zijn wij voor in de vakantieperioden op zoek naar:

Vakantiemedewerker sauna (m/v) 0 tot 40 uur
Beschikbaarheid: tijdens vakantieperioden, 1 tot 5 dagdelen in de week, zowel overdag als ’s avonds en in het weekend.

  • Functieomschrijving: afhankelijk van je kunnen en de behoefte aan onze kant ben je werkzaam in de schoonmaak of in de horeca. Eén of meerdere van je collega's is op vakantie en jij zorgt ervoor dat diegene niet gemist wordt door zijn/haar taken over te nemen. Uitgebreidere informatie staat hieronder.
  • Jij bent iemand die beschikbaar is tijdens de vakantieperioden en die dan graag in een gezellige omgeving geld wilt verdienen.

Jij bent
flexibel, durft je handen uit de mouwen te steken én je kan goed functioneren in teamverband! Daarnaast ben je gastgericht en gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. Je bent leergierig, betrokken, stressbestendig én gezellig. Herken je dit in jezelf? Dan is een job bij Sauna Swoll iets voor jou!

Wij zoeken
gezellige, hardwerkende medewerkers voor tijdens de vakantieperioden. Tijdens vakantieperiode hoef jij je even niet te richten op je school of studie en kan je lekker aan het werk om wat extra geld te verdienen. Misschien heb je al wat ervaring met schoonmaken of het werken in de bediening, of wij moeten het je leren. Hoe dan ook, jij krijgt voldoening en energie van het werken met mensen (zowel gasten als collega’s). Ga jij ervoor zorgen dat onze gasten graag door jou geholpen worden en zij ons ervaren als een gastvrije, gemoedelijke sauna? Je gaat immers aan de slag bij een échte sauna!

Wij bieden
een gezellig team in een leuke, bewegelijke en afwisselende werkomgeving. Wij zijn namelijk flink in ontwikkeling. Sauna Swoll is een middelgrote sauna waar wij (misschien samen met jou) met ongeveer 20 collega’s zorgen dat het onze saunagasten aan niets ontbreekt. We zijn een écht familiebedrijf en werken in nauw teamverband samen om al doende zorg te dragen voor een gemoedelijke sfeer, waardoor onze gasten heerlijk kunnen ontspannen.


Reageren
Stuur je CV met motivatie via de onderstaande link of bijbehorende emailadres. Vergeet niet te vermelden voor welke functie je solliciteert! Wanneer we je een geschikte kandidaat vinden zullen we je vragen om je bij ons voor te stellen. Je krijgt in ieder geval bericht op je sollicitatie. Zullen we de koffie of thee alvast klaarzetten? 
solliciteer!  


Met warme groet, 

Thymen Melenhorst
thymen.melenhorst@saunaswoll.nl