Vacature schoonmaakmedewerker (m/v)

Schoonmaakmedewerker (m/v) gezocht om ons team te versterken!
Ter versterking van ons gezellige team zijn wij op korte termijn op zoek naar:

Schoonmaakmedewerker (m/v) 15 tot 20 uur
Beschikbaarheid: v.a. 9 mei, iedere ochtend van maandag t/m vrijdag (3 uur per dag) en om de week op zaterdagochtend (3 uur).

  • Functieomschrijving: je dag begint met het opvouwen van de was. Vervolgens houd jij je bezig met het stofzuigen en schoonmaken van de receptie, het restaurant, de saunafaciliteiten én de behandelruimtes. Daarnaast heb je voor iedere dag een extra schoonmaaktaak, wat zorgt voor afwisseling.
  • Je verstaat het “schoonmaak vak” en heb je bijpassend inzicht.


Jij bent
flexibel, durft je handen uit de mouwen te steken én je kan goed functioneren in teamverband! Daarnaast ben jij een ochtendmens, je begint maandag tot en met vrijdag namelijk om 07:00 uur 's ochtends. Hierdoor ben je om 10:00 of 10:30 klaar met werken en heb jij de hele dag nog voor je. Tevens ben jij iemand die ziet wat er moet gebeuren en zich niet afwachtend opstelt maar gewoon aanpakt. Herken je dit in jezelf? Dan is een job bij Sauna Swoll iets voor jou!

Wij zoeken
een enthousiaste gevorderde of beginnende schoonmaaktopper die het werken in de schoonmaak als bewuste keuze heeft gemaakt. Jij krijgt er voldoening van dat jij je resultaten direct terug kan zien in je werk en dat gasten kunnen zien dat er serieus wordt schoongemaakt bij Sauna Swoll, je gaat immers aan de slag bij een échte sauna.

Wij bieden
een gezellig team in een leuke, bewegelijke en afwisselende werkomgeving. Wij zijn namelijk flink in ontwikkeling. Sauna Swoll is een middelgrote sauna waar wij (misschien samen met jou) met ongeveer 20 collega’s zorgen dat het onze saunagasten aan niets ontbreekt. We zijn een écht familiebedrijf en werken in nauw teamverband samen om al doende zorg te dragen voor een gemoedelijke sfeer, waardoor onze gasten heerlijk kunnen ontspannen.


Reageren
Stuur je CV met motivatie via de onderstaande link of bijbehorende emailadres. Vergeet niet te vermelden voor welke functie je solliciteert! Wanneer we je een geschikte kandidaat vinden zullen we je vragen om je bij ons voor te stellen. Je krijgt in ieder geval bericht op je sollicitatie. Zullen we de koffie of thee alvast klaarzetten? 
solliciteer!  


Met warme groet, 

Thymen Melenhorst
thymen.melenhorst@saunaswoll.nl