Toegankelijkheid

Rolstoel of slecht ter been? Geen probleem! 
Onze sauna is vrijwel geheel drempelloos en makkelijk toegankelijk met een rolstoel of als je slecht ter been bent. Al onze baden zijn namelijk voorzien van hellingbaden (op de zwemvijver en het buitenbubbelbad na). Daarnaast houden wij regelmatig in de gaten of onze vloeren niet té glad zijn en hebben wij dicht bij de ingang speciale invalide parkeerplaatsen. 

Onderzoek wijst uit 
Uit onderzoek van "Wellnesscentrum Nederland" is gebleken dat ruim 6 op de 10 sauna's niet tot beperkt toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Nou, wij niet hoor:

"Sauna Swoll in Zwolle is uitermate geschikt voor rolstoelgebruikers. Het complex is trap en drempelloos. Alle baden (m.u.v. de zwemvijver) zijn voorzien van een hellingbaan i.p.v. een trap. Alle deuren van de sauna’s, het Turks stoombad en de hout gestookte blokhut sauna zijn dusdanig breed dat er een rolstoel doorheen past. Tevens is er een invalidentoilet aanwezig en een rolstoel te leen".

Rolstoel lenen?
Het is bij ons ook mogelijk om een rolstoel te lenen tijdens je saunabezoek. In verband met de beschikbaarheid van onze rolstoelen, vragen wij je om van tevoren contact met ons op te nemen. Let op dat onze rolstoelen niet geschikt zijn om mee onder de douche te gaan of de baden te betreden.


bron: Wellnesscentrum Nederland; http://wellnesscentrumnederland.nl/rolstoelvriendelijkheid-saunas-nederland/