Sauna's

De ene sauna is de andere niet. De temperatuur en de geur kunnen erg verschillen. Zo ook uw medegebruikers van de saunacabine. De één wil totale stilte, de ander vindt een praatje wel gezellig. Sauna Swoll heeft voor ieder wat wils!

Blokhout sauna
Sauna Swoll heeft op het buitenterrein een Russische Banja. Deze sauna  is volledig van stoere boomstammen gemaakt en wordt traditioneel verhit met een houtoven. Er wordt regelmatig zeer veel water over de hete stenen gegooid, zodat er een hoge luchtvochtigheid wordt bereikt. De temperatuur is 95 graden.

Stiltecabine
In het sauna complex bevindt zich een stilte kleurencabine. Alles ademt hier rust uit. U hebt een prachtig uitzicht op de tuin. De temperatuur is 70 graden.

Praatsauna
Een ontspannen gezelligheid heerst in de praatsauna. U hoeft geen gesprek aan te gaan, maar als u samen met vrienden het laatste nieuws uitwisselt, hoeft u niet bang te zijn voor een ‘sssstt’ van uw buren. De temperatuur is 85 graden.

Grote sauna
De grootste ruimte in ons complex biedt plaats aan 65 personen. In deze sauna houden wij regelmatig ‘opgietsessies’. De temperatuur is 85 graden.

Panorama sauna
Hier heeft u een prachtig uitzicht over onze tuin. De sauna is geschikt voor 45 personen. In deze sauna houden wij regelmatig ‘opgietsessies’. De temperatuur is 85 graden.