Saunadag & corona

Wij mogen om 9 juni onze deuren weer openen en daar worden wij helemaal blij en enthousiast van, en hopelijk jij ook! Wij zijn in ieder geval helemaal klaar om iedereen weer te ontvangen en een heerlijk dagje sauna te verzorgen. Hieronder lees je hoe je saunadag eruit gaat zien!


Lees hier (alvast) hoe je saunadag er uitziet
Om op een veilige en verantwoorde manier naar de sauna te kunnen, hebben wij vanuit het RIVM strakke voorwaarden meegekregen. Wij stellen hoge prioriteit aan de gezondheid van jullie en onze collega's. Daarom hebben wij onze sauna volledig aangepast aan deze voorwaarden. Lees hieronder wat dit inhoudt.

  Reserveren verplicht 

Op dit moment is het verplicht om te reserveren en hebben wij op dit moment keuze uit een entree met een tijdsduur van 4, 6 of 8 uur. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat nooit te druk wordt en dat je onbezorgd kunt genieten.
reserveer alvast!

  In- en uitchecken

Voordat je naar binnen gaat, willen wij je vragen om even in de rij voor de entree te blijven wachten totdat we je een seintje geven. Anders wordt het misschien te druk bij de receptie. Let er ook op dat je niet eerder dan je gereserveerde tijd langskomt en niet later vertrekt dan de aangegeven tijd. 

  1,5 meter afstand

Om je hierbij te helpen, hebben wij bij alle faciliteiten bordjes geplaatst met beschikbare plekken en hebben wij op potentieel 'drukke' plekken binnen de sauna looproutes aangegeven. Zo wordt 1,5 afstand houden een eitje! 
 

  Mondkapje verplicht

Per 1 december stelt de Rijksoverheid het dragen van een mondkapje verplicht. Belangrijk is dat je mondkapje je neus en mond volledig bedekt. Een spatscherm (faceshield) of alternatieven zoals een sjaal of bandana mogen niet gebruikt worden. Bij ons geldt het volgende: 

Mondkapje op:
- Bij aankomst (receptie en kleedruimte);
- In de rustruimte/het restaurant.

Mondkapje af:
- Bij onze badinrichten en in de sauna's;
- Als je zit of buiten bent. 

  Horeca

Wij volgen natuurlijk het beleid van het RIVM. Onze horeca is geopend van 11:00 uur tot 22:00 uur (op zondag van 12:00 uur tot 21:00 uur). Dus dat wordt weer genieten van ons heerlijke eten. In het geval van verdere versoepelingen gaan wij uiteraard mee in het beleid! 

  Gezondheid

Om een saunabezoek veilig en verantwoord te houden vragen we je om thuis te blijven als je, of één van je huisgenoten, Corona-gerelateerde klachten heeft. Dit vragen wij ook van onze collega's. Om er zeker van te zijn dat iedereen binnen ons bedrijf gezond is, nemen wij voorafgaand aan je bezoek 'Corona-checkvragen' af en nemen onze medewerkers iedere dag hun temperatuur op en blijven bij klachten thuis. 

Vaccineren

Wij volgen het beleid van de Overheid wat betreft het vaccineren. Dit betekent dat voor iedereen dezelfde regels en maatregelen gelden, ongeacht of je gevaccineerd bent of niet.

 Testen

Je hebt geen negatieve PCR-test nodig om gebruik te kunnen maken van de sauna. Het vooraf invullen van de checkvragen is voldoende. 

  Massages en beautybehandelingen

Het is geen probleem je saunabezoek uit te breiden met een massage of een beautybehandeling. Onze behandelaars werken volgens het protocol van het Nederlands Genootschap van Sport- en Wellnessmassages (NGS). Dit houdt in: schone, gedesinfecteerde behandelruimtes- en materialen, goede ventilatie en altijd gewassen én gedesinfecteerde handen. Je hoeft alleen je nog maar je ogen dicht te doen en te genieten! 

  Opgietingen

Wij mogen vanaf 9 juni weer opgietingen verzorgen! Wij hebben alleen nog wel te maken met een beperkte capaciteit. Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van onze opgietingen, verzorgt ons opgietteam op gezette tijden mini-opgietingen in verschillende saunacabines. Zo hoef je niet in de rij te staan of een 'kaartje te trekken', maar kun je gewoon plaatsnemen in de Russische banja, Opgietsauna of Panoramasauna. 

  Tijdschriften en doorgeefboeken

Onze lectuur wisselt gedurende de dag veel van tijdelijke eigenaar. Daarom hebben wij op dit moment geen tijdschriften en doorgeefboeken. Mocht je het prettig vinden om tijdens je saunabezoek een boekje open te slaan, vergeet dan niet zelf wat leesmateriaal mee te nemen. 

  Scrubben

Met het oog op onze hygiënevoorschriften, hebben wij momenteel geen scrubzout. Mocht je dit nou heel erg missen, kun je bij de receptie heerlijke scrubgel kopen voor €1,50.