Saunadag & corona

Update 24-01-2022 | 15:28 uur.
Haagse bronnen hebben vermeld dat tijdens de persconferentie van 25 januari versoepelingen worden aangekondigd. Hieruit kunnen wij op dit moment helaas niet opmaken of sauna en wellnessbedrijven hier ook onder vallen. Wij hopen natuurlijk op het beste!

In de aanloop naar deze persconferentie zijn wij weer begonnen met alle opstart-voorbereidingen. Hoewel we alles netjes schoon hebben gehouden, zijn onze baden en sauna’s alleen niet “even snel” op te warmen zo kort van tevoren. Daarnaast zijn er enkele onduidelijkheden over bijvoorbeeld de verplichte eindtijd en andere maatregelen. Om schade aan onze faciliteiten te voorkomen, jullie niet te hoeven teleurstellen én om alles piekfijn in orde te maken, blijven wij ongeacht eventuele versoepelingen, in ieder geval t/m donderdag 27 januari gesloten.

Alvast bedankt voor jullie begrip en wij hopen iedereen in goede gezondheid ná 27 januari weer te mogen verwelkomen 😁. 

Het is mogelijk om alvast te reserveren (onder voorbehoud). Dit kan via de button hieronder.
reserveer hier


Veelgestelde vragen


Wij zijn tenminste t/m 27 januari 2022 gesloten. Graag ontvangen we je ná 27 januari weer in goede gezondheid!


Het is niet mogelijk om ons telefonisch te bereiken. Wij verzoeken je om ons te mailen op info@saunaswoll.nl. Wij doen ons best je e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.


Iedereen die vóór 28 januari bij ons een reservering heeft gemaakt, ontvangt een mail met verdere informatie over de afwikkeling hiervan.


Net als bij voorgaande lockdowns, verlengen wij je kaart/abonnement met de periode waarin wij gesloten zijn.  


Wij houden rekenening met het feit dat je door de lockdown je cadeaubon niet kunt verzilveren en nemen deze na het verstrijken van de einddatum nog aan.


Het is mogelijk om te reserveren vanaf 28 januari (onder voorbehoud). Dit kan via de button hieronder.
reserveer hier


Heb je andere vragen?
Het kan natuurlijk zijn dat je vraag niet in het bovenstaande overzicht staat. Stuur ons in dat geval een email op info@saunaswoll.nl en wij doen ons best je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.


De bovenstaande informatie is op basis van de huidige situatie en maatregelen zoals tijdens de persconferentie op 14 januari 2022 bekendgemaakt. Bij eventuele wijzigingen, kunnen veranderingen worden doorgevoerd.