Saunadag & corona

Tijdens de afgelopen persconferentie van 15 februari heeft dhr. Kuipers een ‘versoepeltraject’ bekendgemaakt. Deze omschrijft een heropening in 3 stappen. Hieronder lees je wat dit voor je saunabezoek inhoudt. 


De belangrijkste maatregelen


Reserveren blijft verplicht
Ondanks er geen 1,5 meter afstand meer gehouden hoeft te worden, blijft het advies om afstand te houden. Om ervoor te kunnen blijven zorgen dat het niet té druk wordt, blijft reserveren verplicht.
reserveer hier

Geen 1,5 meter meer 😊
Het is niet meer nodig je te houden aan de 1,5 meter afstand. Dit houdt in: 

  • Geen looproutes op potentieel drukken plekken;
  • Geen beperkt beschikbare plekken in de sauna's en andere faciliteiten;
  • Geen vaste zitplaatsen in het restaurant. 


Geen Coronatoegangsbewijs (QR code) meer

Vanaf vrijdag 25 februari kun je weer zonder Coronatoegansbewijs naar de sauna! 

Minder gasten
Het advies blijft: afstand houden. Wij laten daarom minder gasten per dag toe. Zo is er meer ruimte voor jou om heerlijk te ontspannen. 

Geen mondkapjes meer
Je hoeft geen mondkapje meer op voor een bezoek aan de sauna.

Klachten = thuisblijven 
Wij verzoeken je om bij klachten thuis te blijven.


Veelgestelde vragen


Om ervoor te zorgen dat het niet té druk wordt, is reserveren verplicht. Wij vragen je daarnaast ook om je te houden aan je gereserveerde aankomst- en verstrektijd.


Wij werken met beperkt beschikbare plekken per inchecktijd. Op deze manier voorkomen wij dat het te druk wordt bij het inchecken en hebben wij meer tijd voor jou. Het kan daarom zijn dat sommige tijden 'vol' zijn. Wij verzoeken je dan een andere tijd uit te kiezen.


Ons restaurant is de hele dag is geopend en je hoeft hier niet voor te reserveren. Je kunt gewoon plaatsnemen en wij komen bij je langs.


Het is geen probleem je saunabezoek uit te breiden met een massage of beautybehandeling. Wij werken werken volgens het protocol van het Nederlands Genootschap van Sport- en Wellnessmassages (NGS). Dit houdt in: schone, gedesinfecteerde behandelruimtes- en materialen, goede ventilatie en altijd gewassen én gedesinfecteerde handen. Je hoeft alleen je nog maar je ogen dicht te doen en te genieten! 


Wij houden rekening met het feit dat je door de lockdown(s) je cadeaubon niet hebt kunnen verzilveren en nemen deze na het verstrijken van de einddatum nog in.


Wij verzorgen gewoon opgietingen. In verband met de beperkte capaciteit binnen de opgietsauna, kun je van tevoren aangeven op welke tijd(en) je wilt deelnemen. Zo wordt het nooit te druk en kun je in alle rust genieten van een opgieting. 


Wij hebben momenteel aangepaste openingstijden. Bekijk voordat je gaat reserveren de meest actuele openingstijden. Zo kom je niet voor verassingen te staan 👍🏻.


Heb je andere vragen?
Het kan natuurlijk zijn dat je vraag niet in het bovenstaande overzicht staat. Stuur ons in dat geval een email op info@saunaswoll.nl en wij doen ons best om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.


De bovenstaande informatie is op basis van de huidige situatie en maatregelen zoals tijdens de persconferentie op 15 februari 2022 bekendgemaakt. Bij eventuele wijzigingen, kunnen veranderingen worden doorgevoerd. Zetfouten zijn daarom voorbehouden.