Saunadag & corona

Om op een veilige en verantwoorde manier naar de sauna te kunnen, hebben wij vanuit het RIVM strakke voorwaarden meegekregen. Wij stellen hoge prioriteit aan de gezondheid van jullie en onze collega's. Daarom hebben wij onze sauna volledig aangepast aan deze voorwaarden. Lees hieronder wat dit inhoudt.


  Reserveren verplicht 

Het verplicht om vooraf te reserveren en je te houden aan je aankomst- en vertrektijd. Wij hebben keuze uit een entree met een tijdsduur van 4, 6, 8 uur of voor de hele dag (onbeperkt). Zo kunnen wij ervoor zorgen dat nooit te druk wordt en dat je onbezorgd kunt genieten.
reserveer alvast!

Testen en toegangsbewijzen

Vanaf 25 september 2021 moet je een (negatief)testbewijs, herstelbewijs of vaccinatiebewijs laten zien wanneer je ons bedrijf wilt bezoeken. Het toegangsbewijs kan worden aangemaakt in de vorm van een QR-code via de Corona-Check-App of op papier via www.coronacheck.nl. Zonder een geldig QR-code mogen wij je helaas geen toegang verlenen. Kinderen tot 13 jaar hoeven geen QR-code te laten zien.

  Gezondheidscheck

Om een saunabezoek veilig en verantwoord te houden vragen we je om thuis te blijven als jij, of één van je huisgenoten, Corona-gerelateerde klachten heeft. Dit vragen wij ook van onze collega's.

  In- en uitchecken

Voordat je naar binnen gaat, willen wij je vragen om even in de rij voor de entree te blijven wachten totdat we je een seintje geven. Anders wordt het misschien te druk bij de receptie. Let er ook op dat je niet eerder dan je gereserveerde tijd langskomt en niet later vertrekt dan de aangegeven tijd.

Zorg er vanaf 25 september voor dat je de benodigde QR-code en ID alvast bij de hand hebt. Hierdoor voorkomen we lange wachtrijen.

  1,5 meter afstand (geef elkaar de ruimte)

Om je hierbij te helpen, hebben wij bij alle faciliteiten bordjes geplaatst met beschikbare plekken en hebben wij op potentieel 'drukke' plekken binnen de sauna looproutes aangegeven. Zo wordt 1,5 afstand houden een eitje! 
 
Per 25 september
De overheid heeft de 'anderhalvemeter' maatregel per 25 september opgeheven. Maar, wij laten ook na 25 september blijvend een beperkt aantal gasten toe. Hierdoor heb jij als gast nóg meer rust en ruimte om te ontspannen. Je houdt gepaste afstand van elkaar en geeft elkaar zoveel mogelijk ruimte. Wel zo fijn voor jezelf en de ander. 
Echter vervallen de looproutes en geldt er geen maximaal aantal gasten per faciliteit meer, waardoor je niet meer hoeft te tellen voordat je lekker kan gaan genieten van onze faciliteiten.

  Mondkapje mag je thuislaten!

Het dragen van een mondkapje is niet verplicht. 

  Horeca

Wij volgen natuurlijk het beleid van het RIVM. Onze horeca is geopend van 11:00 uur tot 22:30 uur. Je hoeft niet apart te reserveren voor ons restaurant. Je kunt gewoon plaatsnemen en wij komen bij je langs! 

  Massages en beautybehandelingen

Het is geen probleem je saunabezoek uit te breiden met een massage of een beautybehandeling. Onze behandelaars werken volgens het protocol van het Nederlands Genootschap van Sport- en Wellnessmassages (NGS). Dit houdt in: schone, gedesinfecteerde behandelruimtes- en materialen, goede ventilatie en altijd gewassen én gedesinfecteerde handen. Je hoeft alleen je nog maar je ogen dicht te doen en te genieten! 

  Opgietingen

Wij mogen vanaf 25 september weer opgietingen verzorgen zonder dat er maar een beperkt aantal gasten in de opgieting zitten! Echter proberen wij er wel voor te zorgen dat er niet te veel gasten tegelijk plaatsnemen, je houdt immers een gepaste afstand van elkaar en geeft elkaar de ruimte.