Sauna Swoll 50 jaar!

Let op: de viering van ons jubileum is voorbij..

Sauna Swoll bestaat 50 jaar en dat gebeurt niet elke dag! Daarom gaan wij dit groots vieren met toffe acties, leuke prijzen, bijzondere opgietingen, speciale massages, gratis spullen en nog vééél meer! Lees gauw verder 😁.


Wanneer bestaan jullie officieel 50 jaar? 
De officiële datum van ons 50-jarig jubileum is op dinsdag 27 september. Deze dag hebben wij uitgekozen om ons jubileum te vieren met onze collega's.

Op 30 september, 1 oktober én 2 oktober vieren wij ons jubileum graag met jou en pakken wij flink uit! Je leest het goed: 3 dagen feest én dus 3 dagen de gelegenheid om erbij te zijn! Wij hopen natuurlijk dat je ook komt.


Speciale acties!
Mocht je 30 september, 1 oktober of 2 oktober niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, niet gevreesd.. Wij hebben gedurende week 39 (26 september t/m 2 oktober) de volgende acties voor je: 

Als je ons komt vereren met een bezoek in week 39 (van 26 september t/m 2 oktober), krijg je 20% korting op onze 'sauna entree (onbeperkt)'! Dat is de hele dag genieten voor slechts €27,95 🙌🏻.

Wij worden, zo terugkijkend op de afgelopen 50 jaar, zo af-en-toe overvallen door een nostalgisch momentje. Daarom gieten we dit gevoel over in een leuk arrangement met speciale gerechten onder de noemer: 'helden van vroeger'. Dit arrangement bestaat uit: 

  • Sauna entree (onbeperkt) met 20% korting!
  • Onbeperkt gebruik van alle saunafaciliteiten
  • Deelname aan onze speciale opgietingen
  • Gratis gebruik van scrubzout & douchegel
  • Eén gerecht van de 'oude kaart'*
  • Vers geperste jus d' Orange

Klik hier voor alle informatie

*Misschien ken je ze nog wel: 'heldere groene pepersoep', het 'broodje gehaktbal met satésaus én een ijsje', 'camembert met cranberry's', of 'cranberry's met ijs en slagroom'; de helden van vroeger!

Als je in week 39 (van 26 september t/m 2 oktober) reserveert en in de opmerking bij je reservering het (vooralsnog) geheime codewoord zet, maak je kans op een 10-badenkaart! Wij maken ons codewoord in de eerste week van september bekend via onze nieuwsbrief! Schrijf je hier in.


Periode bovenstaande acties: week 39 | 26 september t/m 2 oktober


Vier ons jubileum mee!
Wij vieren ons 50-jarig jubileum op 30 september, 1 oktober én 2 oktober! Naast onze al lopende acties, krijg je op deze dagen nóg meer!  

Je leest het goed! Wij trakteren je op een gratis koffie óf thee én een heerlijk gebakje, als je reserveert op 30 september, 1 oktober óf 2 oktober. Noem ons maar Oprah Winfrey! 

Ons opgietteam is druk in de weer geweest om de hele dag te vullen met allerlei toffe opgietingen met een feestelijk tintje! In totaal worden over 3 dagen maarliefst 31 opgietingen gegeven.
Bekijk alle opgietingen

Net als ons opgietteam, zijn onze masseurs en schoonheidsspecialistes druk in de weer geweest om speciale actiebehandelingen voor je samen te stellen. Speciale 4 handen massages, Lomi Lomi massages, Bindweefsel massages, actie beautybehandelingen, gewoon teveel om op te noemen! Alle massages duren 20 minuten en kosten slechts €23,95 (m.u.v. de 4 handen massage)
Bekijk alle massages

Gedurende de dag op 30 september, 1 oktober en 2 oktober zorgen wij uiteraard voor lekkere (frituur)hapjes! Wanneer? Je ziet ons wel lopen.

Als je op 30 september, 1 oktober of 2 oktober na een feestelijke dag vol gezelligheid weer naar huis gaat, krijg je van ons een cadeautje mee. We vertellen je natuurlijk niet wat dit is!


Periode bovenstaande acties: 30 september | 1 oktober & 2 oktober


Maar wacht, er is meer!!
Daarnaast hebben wij allerlei leuke extra's voor je in petto. Zo kun je meedoen met een prijsvraag en een hangmat met ophangset winnen t.w.v. €75,-, wordt iedere dag één reservering gekozen die 100% korting krijgt(!), kun je ons nostalgische actie arrangement winnen én zijn er veel andere extra's die we nog niet verklappen! Als je ons vereert met een bezoekje op 30 september, 1 oktober of 2 oktober, kun je gewoon gratis meedoen!

Nou, nog één schepje er bovenop dan.. 
Ben jij ook enthousiast geworden van dit alles? Dan raden wij aan alvast te reserveren! Staat het getal '50' in je reserverings ID? Dan win je ook nog eens een cadeaubon! Waar wacht je op?
reserveer hier


Actievoorwaarden: De sauna entree (onbeperkt) met 20% korting geldt alleen voor online reserveringen van 26 september t/m 2 oktober. | Het 'nostalgisch actie-arrangement is alleen te reserveren van 26-09-2022 t/m 02-10-2022. De prijs van dit arrangement betreft een 'vanaf-prijs'. Het is afhankelijk van je gemaakte keuzes, wat de daadwerkelijke prijs van het arrangement wordt.  Wij kunnen bij ons 'nostalgisch actie-arrangement' helaas geen rekening houden met allergieën of  dieetwensen. Vervangende producten zijn daarom niet mogelijk. | Iedereen kan één keer per persoon meeloten voor de 10-badenkaart. Alleen reserveringen met het juiste codewoord, die daadwerkelijk ingecheckt en afgerekend worden, loten mee. De winnaar wordt bekendgemaakt in week 41. Zowel de winnaar, als de verliezers worden per mail op de hoogte gesteld. | De keuze bij de gratis koffie óf thee omvat enkel 'koffie' of 'thee' zoals op onze menukaart aangegeven. Hierop kan niet worden afgeweken. Wij kunnen betreffende het gratis gebak helaas geen rekening houden met allergieën of dieetwensen. | Deelname aan onze opgietingen is gratis. Er is beperkt plek per opgieting beschikbaar. Klik hier voor meer informatie. | Speciale behandelingen moeten vooraf gereserveerd worden. | Wij kunnen betreffende de 'gratis snacks' helaas geen rekening houden met allergieën of dieetwensen. | Voor het 'gratis cadeautje voor thuis' geldt: iedeern krijgt één cadeautje per persoon. Op is helaas echt op. | Voorwaarden betreffende (win)acties onder de alinea "Maar wacht, er is meer!" worden kenbaar gemaakt bij deelname hieraan op 30 september, 1 oktober of 2 oktober. Je moet natuurlijk wel aanwezig zijn om te kunnnen deelnemen én om aanspraak te kunnen maken op eventueel gewonnen acties. | Indien je met je reserverings-ID aanspraak wilt maken op een cadeaubon, kan dat alleen op 30 september, 1 oktober of 2 oktober op vertoon van je bevestigingsmail met een reservering voor die data. De gewonnen cadeaubon kun je verzilveren bij je eerstvolgende bezoek (niet op 30 september, 1 oktober of 2 oktober) en niet op de desbetreffende dag zelf. | Oneigenlijk gebruik van onze reserveringsmodule, resulteert in uitsluiting aan deze -en andere winacties.