Wij mogen onze deuren waarschijnlijk vanaf 1 juli weer openen!

May 28, 2020,  sauna 

laatste update: 28-05-2020 09:12 uur

Met voorzichtige blijdschap mogen wij mededelen dat wij onze deuren waarschijnlijk weer mogen openen op 1 juli. Dit is medegedeeld tijdens de persconferentie op 27-05-2020. Natuurlijk zijn wij erg blij met dit nieuws. Echter valt en staat deze openingsdatum wel met de ontwikkelingen van het Coronavirus na de versoepelingen in de horeca en op scholen. Ook zijn wij afhankelijk van de voorwaarden waar wij mee te maken krijgen om open te mogen. Aangezien wij hier nog niet van op de hoogte zijn, zullen wij wachten met het opengooien van het reserveringssysteem totdat wij weten waar wij aan moeten voldoen. Houd daarom onze site, social media en natuurlijk de nieuwsbrief goed in de gaten om op de hoogte te zijn van de meest recente ontwikkelingen.

Alvast bedankt voor jullie begrip en wij hopen iedereen in goede gezondheid vanaf 1 juli weer te mogen verwelkomen.

Met warme groet,
Team Sauna Swoll


Hieronder zijn alle antwoorden op onze veelgestelde vragen te vinden omtrent deze maatregelen. 

Hoe lang is Sauna Swoll gesloten?
Sauna Swoll is tot 1 juli 2020 gesloten. Via onze website proberen wij je zo goed mogelijk op de hoogte te houden over de actuele informatie.

Ik heb een dagje sauna gereserveerd. Kan ik mijn reservering wijzigen, verplaatsen of annuleren?
Als je een reservering na 1 september 2020 hebt gemaakt, is er tot dusverre niks aan de hand. 

Ik heb een cadeaubon die afloopt, wat nu?
Wij doen nooit lastig als je een cadeaubon van ons wilt verzilveren. Je kunt deze gewoon gebruiken als wij weer open mogen!

Wat gebeurt er met mijn abonnement?
Alle abonnementen worden vanzelfsprekend verlengd met het aantal dagen dat wij gesloten zijn geweest.

Is het veilig om 1 juli naar Sauna Swoll te komen?
Wij volgen de actualiteiten rondom het Coronavirus nauwgezet via het RIVM. Zodra deze instantie aangeeft dat de aanvullende maatregelen niet meer van kracht zijn, kun je uiteraard weer veilig genieten van onze faciliteiten!  

Hoe kan ik na 1 juli een dagje sauna plannen?
Het is momenteel nog niet mogelijk om jouw dagje wellness te reserveren. Dit omdat wij nog niet precies weten welke voorwaarden er door het RIVM worden gesteld aan een dagje genieten. Houdt daarom onze website, onze social media kanalen en onze nieuwsbrief goed in de gaten. Via deze kanalen zullen wij laten weten wanneer en hoe jij jouw dagje wellness kan reserveren. Wij hopen jullie zo spoedig mogelijk hierover te kunnen inlichten.

Tags
sauna