Tijdelijke energietoeslag

November 1, 2022,  sauna 

In verband met een prijsstijging van 293% op onze houtpellets, hanteren wij een energietoeslag van €2,65 p.p. Wij lichten dit graag toe.

Houtpellets 293% duurder
Om onze CO2-voetafdruk te verminderen, wordt een groot gedeelte van onze faciliteiten verwarmd met houtpellets. Dit zijn een soort houtkorrels die wij met een speciale kachel om kunnen zetten in warmte. De kosten van deze houtkorrels zijn de afgelopen maand met maarliefst 293% gestegen!

Dilemma
Wij hebben de afgelopen tijd daarom met een dilemma geworsteld: hoe kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen er warmpjes bij zit, zonder dat dit een negatieve invloed heeft op de kwaliteit van onze diensten waar wij zo bekend om staan? Het antwoord op dit dilemma is ons niet in de koude kleren gaan zitten: een energietoeslag.

Tijdelijke energietoeslag
Vanaf 1 november 2022 vragen wij daarom aan iedereen die een nieuwe reservering maakt een energietoeslag van €2,65 p.p. Dit bedrag dekt uitsluitend de kostenstijging van onze houtpellets en zorgt ervoor dat wij ook de koudere maanden een aangenaam saunabezoek kunnen blijven garanderen.

Zodra de prijzen van onze houtpellets weer normaliseren, komt de energietoeslag direct te vervallen. Wij hopen dat dit snel het geval is!

Tags
sauna