In verband met het Coronavirus zijn wij gesloten tot en met 6 april

15 maart 2020,  sauna 

laatste update: 15-03-2020 20:11 uur

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus heeft de minister van Volksgezondheid, Bruno Bruins, op 15-03-2020 afgekondigd dat wij helaas onze deuren moeten sluiten tot en met minimaal 06-04-2020. Vanzelfsprekend staan wij achter deze beslissing. Als familielid van Sauna Swoll staat jouw gezondheid en veiligheid voorop! Wij zullen iedereen zo snel mogelijk informeren over de afwikkeling van de eventueel gemaakte reservering in de periode tot en met 6 april 2020.

Alvast bedankt voor jullie begrip en wij hopen iedereen in goede gezondheid na 6 april weer te mogen verwelkomen.

Met warme groet,
Team Sauna Swoll


Hieronder zijn alle antwoorden op onze veelgestelde vragen te vinden omtrent deze maatregelen. 

Hoe lang is Sauna Swoll gesloten?
Sauna Swoll is tot en met 6 april 2020 gesloten. Via onze website proberen wij je zo goed mogelijk op de hoogte te houden over de actuele informatie.

Ik heb een dagje sauna gereserveerd. Kan ik mijn reservering wijzigen, verplaatsen of annuleren?
Als je een reservering na 6 april 2020 hebt gemaakt, is er tot dusverre niks aan de hand. In het geval je een reservering hebt gemaakt tussen 15 maart 2020 en 6 april 2020 nemen wij contact met je op over het wijzigen, verplaatsen of annuleren van je reservering.

Ik heb een cadeaubon die afloopt, wat nu?
Wij doen nooit lastig als je een cadeaubon van ons wilt verzilveren. Je kunt deze gewoon gebruiken als wij weer open mogen!

Wat gebeurt er met mijn abonnement?
Alle abonnementen worden vanzelfsprekend verlengd met het aantal dagen dat wij gesloten zijn geweest.

Is het veilig om na 6 april naar Sauna Swoll te komen?
Wij volgen de actualiteiten rondom het Coronavirus nauwgezet via het RIVM. Zodra deze instantie aangeeft dat de aanvullende maatregelen niet meer van kracht zijn, kun je uiteraard weer veilig genieten van onze faciliteiten!  

Hoe kan ik na 6 april een dagje sauna plannen?
Je kunt via onze website na 6 april een reservering plaatsen: https://saunaswoll.xplanonline.com/reserveren/. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook (beperkt) via de mail bereikbaar.

Tags
sauna