Je saunadag & Corona

Wij zijn gesloten t/m 15 maart

In verband met de afgekondigde lockdown, zijn wij gesloten t/m 15 maart. Wij vinden dit ontzettend jammer, maar vanzelfsprekend staan wij achter deze beslissing. Jouw gezondheid en veiligheid staat natuurlijk voorop! 

Wij wensen je veel succes toe aankomende tijd toe en hopen je in goede gezondheid weer ná 15 maart te mogen ontvangen 😊. 


Lees hier (alvast) hoe je saunadag eruit ziet
Om op een veilige en verantwoorde manier naar de sauna te kunnen, hebben wij vanuit het RIVM strakke voorwaarden meegekregen. Wij stellen hoge prioriteit aan de gezondheid van jullie en onze collega's. Daarom hebben wij onze sauna volledig aangepast aan deze voorwaarden. Lees hieronder wat dit inhoudt.

  Reserveren verplicht 

Op dit moment is het verplicht om te reserveren en hebben wij op dit moment alleen een entree met een tijdsduur van 4 uur beschikbaar. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat nooit te druk wordt en dat je onbezorgd kunt genieten.
reserveer alvast!

  In- en uitchecken

Voordat je naar binnen gaat, willen wij je vragen om even in de rij voor de entree te blijven wachten totdat we je een seintje geven. Anders wordt het misschien te druk bij de receptie. Let er ook op dat je niet eerder dan je gereserveerde tijd langskomt en niet later vertrekt dan de aangegeven tijd. 

  1,5 meter afstand

Om je hierbij te helpen, hebben wij bij alle faciliteiten bordjes geplaatst met beschikbare plekken en hebben wij op potentieel 'drukke' plekken binnen de sauna looproutes aangegeven. Zo wordt 1,5 afstand houden een eitje! 
 

  Mondkapje verplicht

Per 1 december stelt de Rijksoverheid het dragen van een mondkapje verplicht. Belangrijk is dat je mondkapje je neus en mond volledig bedekt. Een spatscherm (faceshield) of alternatieven zoals een sjaal of bandana mogen niet gebruikt worden. Bij ons geldt het volgende: 

Mondkapje op:
- Bij aankomst (receptie en kleedruimte);
- In de rustruimte/het restaurant.

Mondkapje af:
- Bij onze badinrichten en in de sauna's;
- Als je zit of buiten bent. 

  Horeca

Op dit moment hebben wij van het RIVM ons restaurant moeten sluiten en deze fungeert nu als rust/loungeruimte. Sauna en horeca zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij je saunabezoek krijg je daarom een saunapakketje mee om je bloedsuikerspiegel op peil te houden en je lichaam goed te hydrateren. Zo kun je op een verantwoorde manier genieten van de sauna! 

  Gezondheid

Om een saunabezoek veilig en verantwoord te houden vragen we je om thuis te blijven als je, of één van je huisgenoten, Corona-gerelateerde klachten heeft. Dit vragen wij ook van onze collega's. Om er zeker van te zijn dat iedereen binnen ons bedrijf gezond is, nemen wij voorafgaand aan je bezoek 'Corona-checkvragen' af en nemen onze medewerkers iedere dag hun temperatuur op. 

  Massages en beautybehandelingen

Het is geen probleem je saunabezoek uit te breiden met een massage of een beautybehandeling. Onze behandelaars werken volgens het protocol van het Nederlands Genootschap van Sport- en Wellnessmassages (NGS). Dit houdt in: schone, gedesinfecteerde behandelruimtes- en materialen, goede ventilatie en altijd gewassen én gedesinfecteerde handen. Je hoeft alleen je nog maar je ogen dicht te doen en te genieten! 

  Opgietingen

Wij mogen helaas geen opgietingen verzorgen. Deze zijn vervangen door geurbelevingen. Op gezette tijden doet ons opgietteam heerlijke geuren op de saunakachels (zonder te wapperen) en maken hier wat leuks van. Zo kun je toch nog een beetje genieten van een soort van 'opgieting'. 

  Tijdschriften en doorgeefboeken

Onze lectuur wisselt gedurende de dag veel van tijdelijke eigenaar. Daarom hebben wij op dit moment geen tijdschriften en doorgeefboeken. Mocht je het prettig vinden om tijdens je saunabezoek een boekje open te slaan, vergeet dan niet zelf wat leesmateriaal mee te nemen. 

  Scrubben

Met het oog op onze hygiënevoorschriften, hebben wij momenteel geen scrubzout. Mocht je dit nou heel erg missen, kun je bij de receptie heerlijke scrubgel kopen voor €1,50.