Yoga Zomersessie

Actie

Yoga Zomersessie

Dat je in deze tijden niet helemaal je zen kunt vinden snappen wij wel. Helemaal nu je vakantie hebt, wil je graag je rust pakken en het vakantiegevoel ervaren. Om je hierbij een handje te helpen, hebben wij hiervoor een speciale yoga-workshop voor je georganiseerd. 

Tijdens deze workshop neemt onze yogadocente je mee op een reis door het lichaam via Yin Yoga houdingen gecombineerd met ademhalingsoefeningen en geleide meditatie op basis van Yoga Nidra. Door de combinatie van deze twee lesvormen wordt je lichaam in een staat van rust en herstel gebracht en wordt je parasympatische zenuwstelsel gestimuleerd. Naast dat je helemaal zen wordt en een diepe ontspanning ervaart, versterkt deze workshop ook je afweersysteem. Combineer dat met een heerlijk dagje sauna en je hebt een mini-vakantie te pakken! 

Enthousiast geworden? Hieronder staat alle handige informatie op een rij: 

  • Datum: 23 augustus 
  • Tijdsduur: 90 minuten
  • Locatie: in onze slaapruimte
  • Tijden: 12:30 uur en 15:00 uur
  • Prijs: €24,50 p.p. 

Yin Yoga 
Deze vorm van yoga is een rustige en meditatieve vorm van yoga, waarbij je houdingen op de grond zowel zittend als liggend uitvoert. Tijdens deze workshop wordt door middel van houdingen een reis door het lichaam gemaakt via de meridianen. Deze houdingen zijn gericht op het vrijmaken of herstellen van de energie die door deze kanalen stroomt. De houdingen worden, in vergelijking met andere soorten yoga, langer aangehouden en hebben hierdoor een diep effect op het lichaam. Yin Yoga kalmeert en brengt balans in lichaam en geest. De effecten van Yin Yoga hebben positief invloed op bindweefsel, organen en gewrichten. Daarnaast vergroot deze vorm van yoga ook de stroming en circulatie in het lichaam, wat een positieve weerslag heeft op de flexibiliteit. 

Yoga Nidra 
Yoga Nidra is een liggende ontspanningsmeditatie en is gericht op diepe ontspanning van zowel je fysieke, mentale en emotionele lichaam. Deze vorm van yoga wordt ook wel de 'slaap van de Yogi's' genoemd. Tijdens de workshop maak je een rondreis door je lichaam en balanceer je in een staat die tussen waken en slapen in ligt. Je plaats een positieve wens (sankalpa) en je voelt je na afloop van deze workshop opvallend verfrist, vitaal en vol energie. Eén uur Yoga Nidra gelijk staat aan vier uur slaap en geeft diepe rust en ontspanning. Dit is daarom de ideale manier om je op te laden en heeft een gunstig effect op de kwaliteit van slaap. 

Het deelnemen aan deze workshop is alleen mogelijk in combinatie met een sauna-entree. 

reserveer telefonisch