Massage

Massages

Massage

Bij Sauna Swoll geeft u aan waar u behoefte aan heeft en de masseur combineert uw vraag met zijn of haar massagetechnieken tot een heerlijke massage. Zo ontstaat een unieke massage die helemaal op u is afgestemd! Een heerlijke lichaamsmassage kan zowel sportief als ontspannend worden uitgevoerd. Heeft u even geen tijd voor een saunabezoek, maar wilt u wel een massage, dan kan dat bij Sauna Swoll natuurlijk ook (wel gedoucht en in badjas). 

Bij 30 minuten worden bijvoorbeeld rug, nek en schouders behandeld. Kiest u voor 45 of 60 minuten dan kan het gehele lichaam worden behandeld. De masseurs van Sauna Swoll staan bekend om hun persoonlijke aanpak, professionele kwaliteit en gebruik van eigen technieken.

Mail ons Bel ons Alle massagemogelijkheden op een rij!

Sportmassage
Een sportmassage helpt bij spierpijn en blessures. Sportmassages bevorderen uw doorbloeding waardoor ook afvalstoffen, veroorzakers van stramme spieren, spierpijn en zelfs blessures, sneller worden afgevoerd. Sport u intensief of belast u uw lichaam regelmatig zwaar? Dan biedt een sportmassage echt uitkomst. De professionele massagetechnieken en knedingen tijdens deze stevige sportmassage verbeteren de conditie van uw spieren en zorgen voor een sneller herstel na inspanning en vermoeidheid.

Ontspanningsmassage
Een ontspanningsmassage is een rustgevende massage waarbij u meer en meer wordt uitgenodigd alles aan spierspanning en gedachten los te laten. Als u uzelf regelmatig een ontspanningsmassage gunt, helpt u uw lichaam in balans te houden en kunt u beter omgaan met stress en inspanningen.

Hotstone massage
Vulkanische stenen bevatten een hoog percentage magnesium en ijzer, waardoor ze na opwarming de warmte lang kunnen vasthouden. Massage met deze stenen werkt ontspannend op de spieren, ontgiftend, stimuleert de organen, geeft nieuwe energie en brengt het lichaam meer in balans.

Geef een massage cadeau