Massage

Massages

Massage

Bij Sauna Swoll geef je aan waar je behoefte aan hebt en onze masseurs combineren jou vraag met zijn of haar massagetechnieken tot een heerlijke massage. Zo ontstaat een unieke massage die helemaal op jou is afgestemd! Een heerlijke lichaamsmassage kan zowel sportief als ontspannend worden uitgevoerd. Heb je even geen tijd voor een saunabezoek, maar wilt u wel een massage, dan kan dat bij Sauna Swoll natuurlijk ook (wel gedoucht en in badjas). 

Bij 30 minuten worden bijvoorbeeld rug, nek en schouders behandeld. Kies je voor 45 of 60 dan kan het gehele lichaam worden behandeld. De masseurs van Sauna Swoll staan bekend om hun persoonlijke aanpak, professionele kwaliteit en gebruik van eigen technieken.


 Prijzen  
 30 minuten              € 35,00 
 45 minuten  € 47,50
 60 minuten  € 60,00 


Zwangerschapsmassages
Zwangerschapsmassages zijn bij ons ook een mogelijkheid. Niet alle, maar wel enkele van onze masseurs kunnen speciale zwangerschapsmassages verlenen. Daarom is het van belang om van te voren te bellen of er een masseur aanwezig is die een zwangerschapsmassage kan verlenen. Massages in het eerste trimester van uw zwangerschap worden afgeraden en daarom ook niet door ons uitgevoerd. Ook voor deze speciale massage hoeft u niet per se een saunabezoek te boeken, fijn hè?


Bovenstaande prijzen gelden vanaf 1 januari t/m 31 december. Zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.