Hot Yoga

Belevingen

Hot Yoga

Je wilt goed voor je lichaam zorgen, dus ga je naar de sauna. Naast de ontspanning die een saunabezoek je biedt, is het ook goed voor je gezondheid. Saunabezoek is slechts een onderdeel van een gezonde levensstijl. Heb je al eens gedacht aan Yoga? Yoga is een goede toevoeging aan een gezond leven.


Yoga donderdag

Soort  Tijd Kosten Tijdsduur
Hot yoga 09.00 uur - 10.15 uur  € 15,50 (voor opening) 75 minuten
Yoga Nidra                           10.30 uur - 11.00 uur € 7,70 (€ 4,50 bij uitbreiding) 30 minuten

reserveer Hot yoga 

Spaar voor een gratis les! 
Bij elke les Hot yoga spaar je "swollse" punten. Met deze punten krijg je na 10 lessen Hot yoga een gratis les cadeau! Je hoeft hiervoor niks bij te houden, dit doen wij voor je! 

Als je van plan bent lekker de sauna in te gaan na de yogalessen, is misschien is het yoga-arrangement iets voor jou! Zo kun je op een voordelige manier beide lessen yoga volgen, krijg je een ochtendentree, een kopje gemberthee en een pakket met badjas, handdoeken en slippers! 


Hoe werkt het?
We warmen onze grootste saunacabine op tot ongeveer 38 graden. In deze temperatuur voeren we een twintigtal klassieke yogahoudingen uit in een vaste volgorde. De warmte zorgt voor extra doorbloeding van het hele lichaam. Je bent door de warmte flexibeler en kunt de houdingen daardoor makkelijker uitvoeren. Blessures zijn hierdoor vrijwel uitgesloten. Bestaande blessures zullen zelfs beter genezen door de extra doorbloeding.

Door de combinatie van warmte en beweging ga je behoorlijk zweten.
Onder invloed van de verschillende houdingen (asana’s) worden de organen gestimuleerd om afvalstoffen af te geven. Het is dus net als in de sauna belangrijk om na de les veel water te drinken om deze afvalstoffen af te kunnen voeren. Tijdens de les is er veel aandacht voor de ademhaling. Je leert volop gebruik te maken van je longcapaciteit. Behalve de fysieke voordelen als kracht, balans, lenigheid en uithoudingsvermogen, heeft ‘Yoga in de Sauna’ ook mentale voordelen als wilskracht en ontspanning.

Bovendien wordt door Yoga je houding beter.
Hierdoor zul je in je dagelijkse leven minder last hebben van schouder- en rugklachten.Tijdens ‘Hot Yoga’ draag je een korte broek met hemdje of topje of indien gewenst badkleding. Gebruik voor de les geen parfum of sterk geparfumeerde bodylotions. Zorg dat je voor de les voldoende gedronken hebt en eet tot maximaal 2 uur voor de les een lichte maaltijd. Neem een groot badlaken en een flesje water mee.

Voor ‘Hot Yoga’ hoef je geen ervaring met Yoga te hebben.
De les is voor iedereen toegankelijk omdat je op je eigen niveau werkt. Door de kleine groepen is er veel individuele aandacht en begeleiding. 


Namaste, de zon in mij groet de zon in jou,
Ingemarie Markenstein 

ps. klik op mijn naam voor meer informatie!


Bovenstaande prijzen gelden vanaf 1 januari t/m 31 december. Zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.