Beauty Lichaamspakkingen

Belevingen

Beauty Lichaamspakkingen

De natuur biedt een groot reservoir waardevolle mineralen, minerale zouten, vitaminen, sporenelementen en aminozuren welke grote overeenkomsten vertonen met ons lichaam. Extenso Wellness producten bevatten deze waardevolle elementen. Doelgerichte behandelingen met 100% natuurlijke thalasso producten, zeezouten en modderpakkingen revitaliseren de huid en stimuleren de huidfuncties.

Deze lichaamspakkingen worden in de volgende behandeling samen gesteld.
(Voor het beste resultaat kunt u voor de behandeling eerst een suana bezoeken en afdouchen.)

  • Scrubben met zeezout
  • Pakking (naar keuze en advies)
  • Douchen
  • Lichaamsverzorging


Tijdsduur:   60 minuten  
Kosten:       € 54,95

Je kan kiezen uit de onderstaande heerlijke pakkingen:

Chocolade
Chocolate Powder is 100% puur cacaopoeder. Cacao behandelingen zijn heerlijk en weldadig voor lichaam en geest. Het bevat vele werkzame stoffen als mineralen, eiwitten, theobromine en antioxidanten die een positieve invloed hebben op de huid. De bijzondere en krachtige eigenschappen van cacao stimuleren een goede gezondheid en bieden ontspanning voor lichaam en geest. 

Algen
Deze intensieve algenpoeder werkt ontgiftend, revitaliserend en mineraliserend. Het verstevigt het weefsel, heeft een positieve werking op aandoeningen als reuma, artrose, psoriasis, eczeem en aandoeningen aan de luchtwegen. Tevens biedt het Algae Powder een goede ondersteuning bij afslanken.

Fango
Fango poeder is afkomstig uit lava (vulkanische modder). Het gebruik van Fango is in de medische wereld al eeuwenoud en wordt aanbevolen bij reumatische klachten, jicht en chronische ontstekingen. Fango heeft een hoge warmtecapaciteit en een laag warmtegeleidingsvermogen. Fango is opgebouwd uit vele mineralen. Het werkt sterk reinigend, stimuleert de celstofwisseling en doorbloeding van de huid en houdt warmte in de huid vast.

Karwendel
Karwendel poeder wordt gewonnen in het Oostenrijkse Karwendelgebergte. Dit leisteen gebergte is opgebouwd uit fossielen (zeedieren en planten) uit de oertijd. Het leisteen bevat tevens olie en mineralen waaronder een hoog percentage organisch gebonden zwavel. Zwavel remt de groei van bacteriën en schimmels en heeft een positieve werking op diverse huidaandoeningen, zoals eczeem, acne en psoriasis.

reserveer een lichaamspakking  Geef een lichaamspakking cadeau