Badenkaarten & abonnementen

In verband met Corona verkopen wij momenteel helaas geen badenkaarten en abonnementen.

Als je ons geregeld een bezoekje brengt, is het misschien voordeliger een badenkaart of abonnement aan te schaffen. Hiermee kun je namelijk meerder entrees in één keer kopen voor een leuke prijs of zelfs per maand betalen en onbeperkt de sauna bezoeken! 


Badenkaarten
Met onze badenkaarten kun je meerdere entrees in één keer aanschaffen tegen een gereduceerd tarief. Handig voor als je toch al van plan bent wat vaker te komen! (vinden wij ook gezellig 😊).

Je hebt keuze uit de volgende badenkaarten:

10 badenkaart €225,00 €22,50 per entree


Goed om te weten:
*Een ochtendentree is ma t/m za van 11:00 tot 14:00 uur & zondag niet beschikbaar.
**Een avondentree is ma t/m za van 17:00 uur tot 23:00 uur & zondag van 17:00 uur tot 21:00 uur.


Voorwaarden
Onze badenkaarten zijn persoonsgebonden. Je mag natuurlijk zoveel mensen meenemen op uw badenkaart als u wilt, zolang je er zelf maar bij bent! Vanaf het moment van aanschaf heeft je badenkaart een geldigheidsduur van één jaar. Na het verstrijken van deze periode is het verlengen mogelijk voor €3,00 per openstaande “bad”.

Zit hier wat leuks voor je tussen? Je kan een badenkaart aanschaffen via de onderstaande button of bij de receptie. 


Niet in één keer betalen? 
Het is veel geld om een maand- of jaarkaart in één keer te betalen. Je kan daarom per maand kan betalen met onze "onbeperkt sauna abonnementen". Je hebt keuze uit de volgende abonnementen: 

6 maanden onbeperkt sauna* €89,95 p/m
12 maanden onbeperkt sauna* €84,95 p/m
6 maanden onbeperkt sauna (echtpaar)** €159,95 pm
12 maanden onbeperkt sauna (echtpaar)** €154,95 p/m


Goed om te weten:
*Deze "onbeperkt sauna abonnementen" zijn persoonsgebonden. Dit houdt in dat één iemand hiervan gebruik mag maken. 
**Een "onbeperkt sauna abonnement echtpaar" is voor stelletjes die met elkaar verbonden zijn middels een huwelijk of samenwonen. 

Voorwaarden
Na aanschaf van een onbeperkt sauna abonnement is deze respectievelijk 6 maanden (6 maanden onbeperkt sauna) en 12 maanden (12 maanden onbeperkt sauna) geldig. De eerste Na het verstrijken van de overeengekomen periode stopt het abonnement automatisch. U kunt dan zelf kiezen of u een nieuw abonnement wilt afsluiten. Je mag ook zelf weten wanneer u het abonnement laat ingaan. De betalingen voor deze abonnementen geschieden maandelijks via automatisch incasso. De eerste betaling dient te worden voldaan aan de receptie en vanaf dat moment is je abonnement te gebruiken. Ongeacht de ingangsdatum vindt rond de 1e van de maand de incasso plaats (afhankelijk van feestdagen en weekenden). Tijdens de looptijd van het abonnement kan deze niet worden gepauzeerd en er kan maximaal 3 keer worden gestorneerd. Deze abonnementen zijn bij de receptie af te sluiten.


Bovenstaande prijzen gelden vanaf 1 januari t/m 31 december. Zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.