Baden


Bubbelend, bruisend, warm, koud, stortdouche of neveldamp; hoe wilt u uw water hebben? In Sauna Swoll kunt u ontspannen in verschillende binnen- en buitenbaden.

Buiten bubbelbad
Het water heeft een aangename temperatuur van 38 graden. De bubbels zorgen voor een ontspannen gevoel in uw lijf. Dit bubbelbad is geschikt voor 12 personen.

Buiten zwembad
Een paar baantjes trekken is een ideale afsluiter van een saunagang. Het water is niet koud en niet warm, maar precies goed: 29 graden. Het zwembad is 14 meter lang, dus u kunt heel wat schoolslagen maken.Ons zwembad heeft een hellingbaan i.p.v. een trap.

Zwemvijver
Onze landschapstuin maakt de natuurmens in ons los. Veel saunagangers nemen dan ook een afkoelende duik in onze vijver. Dit is natuurwater, wat ook op een natuurlijke manier gezuiverd wordt. Het water wordt niet verwarmd.

Warm/koud wisselbad
Uniek in Nederland! Bezoekers van Sauna Swoll zullen niet snel het wisselbad vergeten. Gemakkelijk ‘glijdt’ u van het warme water in het koude water en vice versa. Een tintelende sensatie voor lijf en leden. Ons wisselbad heeft hellingbanen i.p.v. een trap.

Stoombad
Damp of mist willen we het niet noemen. In ons stoombad kunnen we met recht spreken van: stevige stoom. Een heerlijke muntgeur dringt door in uw ademhalingsorganen. Een weldadig gevoel! Het stoombad is 47 graden.

Douches
Sauna Swoll beschikt over veel verschillende douches. De stortemmer, neveldouche en regendouche zijn onderdeel van de afkoelhoek. We hebben 11 warme douches met grote douchekoppen met aansluitend de scrubruimte.

Binnen bubbelbad
Het water heeft een aangename temperatuur van 38 graden. De bubbels zorgen voor een ontspannen gevoel in uw lijf. Dit bubbelbad is geschikt voor 30 personen.

Ook dit bad heeft een hellingbaan i.p.v. een trap

Scrubruimte
Sauna Swoll biedt u twee soorten scrubzout. Hiermee verwijdert u tijdens het scrubben en afdouchen dode huidcellen. Het resultaat is een gladde en zachte huid. 

Neem een kijkje bij onze binnenbaden (360˚)