Acties

20% anti-griep korting*

Wist je dat een bezoek aan de sauna je immuunsysteem aanzienlijk versterkt? Een extra reden om in deze natte, koude maand een heerlijk warm saunabezoek te plannen! En deze maand ook nog eens extra voordelig. Om gebruik te maken van deze kortingsbon kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief of onze Facebookpagina liken. U kunt de bon vervolgens op vertoon bij de receptie verzilveren! 

* Alleen geldig op de dag-entreeprijs voor volwassenen van 1 t/m 30 november 2017. Niet in combinatie met andere aanbiedingen (max. 2 personen per bon).


Avondtarief 17:00 uur 

Wij vinden luisteren naar onze gasten erg belangrijk en zijn daarom ook altijd benieuwd wat u vindt en hoe wij onze prachtige sauna daarop het best kunnen laten aansluiten! 
Dit luisterend oor heeft ditmaal gezorgd voor een verandering in onze openingstijden en tarieven in de avond. 

Vanaf december gaat ons avondtarief in om 17:00 uur voor maar €18,50! 

Zo wordt het nog toegankelijker en leuker om 's avonds ons gezelligheid te brengen en te genieten van de unieke "avondsfeer" van Sauna Swoll. Graag tot snel! 


10 Badenkaart actie!

Met ingang van 1 december hebben wij weer een speciale actie voor onze badenkaarten. Die maand hebben wij een 10 badenkaart in de aanbieding voor €185,- in plaats van €215,-! 

Let op: deze badenkaarten zijn persoonsgeboden en er mag één kaart per persoon worden aangeschaft. 


Zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.